Pachetele de beneficii pentru miri


Credem că locațiile noastre frumoase pot și trebuie să fie accesibile mirilor indiferent de bugetul nunții lor. Avem multe opțiuni de preț disponibile bazate exclusiv pe data nunții tale. Cu cât ești mai flexibil în ce privește data nunții cu atât îți va fi mai ușor să găsești varianta de preț perfectă pentru bugetul tău. Indiferent de data aleasă și de varianta de preț dorită, noi îți vom oferi întotdeauna cea mai bună mâncare, cele mai bune servicii și ospitalitate garantată pentru tine și invitații tăi. E felul nostru de a fi și credem că îl vei aprecia!


Te invitam la noi sa ne cunoastem!

Pentru ca succesul nostru depinde de fericirea ta si a invitatilor tai! Ne consideram binecuvantati pentru ca de 15 ani suntem in topul preferintelor mirilor din toata regiunea Tecuciului si vrem sa iti demonstram si tie ca putem sa iti organizam o nunta peste asteptarile tale si ale invitatilor tai!

Vino impreuna cu familia ta sa iti facem un tur al saloanelor noastre frumoase de nunti

Suna la 0755.056.170

ARANJAMENTE


Indiferent de meniul pe care il vei alege la Ballroom Andra, vei beneficia de aranjamentul salii GRATUIT.

Gratis Aranjamente
FETE DE MASA BRODCARD LA ALEGERE
FUNDITE/PANGLICA SCAUNE LA ALEGERE
SFESNIC CU LUMANARI/VAZA/
NUMERE DE MESE
ARANJAMENT FLORI ARTIFICIALE MESE
ARANJAMENT ELEGANT MASA MIRILOR
PAHARE DE MIRI SI DE NASI
CUTIE DE BANI CU CRISTALE
DIVERSE OBIECTE DE DECOR GAMA LUX

INTRARE


Indiferent de meniul pe care il vei alege la Ballroom Andra, vei beneficia gratuit de elemente care ii vor face pe invitatii tai sa se simta ca la Hollywood.

Gratis Aranjamente Intrare
ARCADA TIP SEMILUNA SAU CLASICA
STALPISORI
COVOR ROSU

Lumini


Indiferent de salonul pe care il vei alege la Ballroom Andra, vei beneficia de aranjamentul si luminile salii GRATUIT.

In ultimii ani luminile arhitecturale in diverse culori au devenit un element obligatoriu pentru crearea unei atmosfere elegante. Noi am decorat toate salile noastre cu cele mai noi lumini RGB si ti le oferim GRATUIT, pentru ca ne dorim sa iti surprindem invitatii.

Si pentru ca dorim sa te surprindem si pe tine, ti-am pregatit o surpriza si iti oferim tot GRATUIT si luminile DISCO, ca ringul de dans sa fie unul incendiar.

SERVICII

Daca vei opta sa iti aduci in locatia noastra anumite bauturi noi iti vom pune gratuit la dispozitie serviciul de gazduire la rece bauturi/fructe/tort in cele mai bune conditii.

Si pentru ca invitatii tai trebuie sa se simta importanti inca de la intrare iti oferim gratuit pe toata durata evenimentului serviciul paza parcare, serviciul curatenie si mentenanta toalete, serviciu tehnic si administrativ, servire pe terasa.