VERIFICA O DATA DISPONIBILA

Vezi daca iti poti face nunta intr-una dintre locatiile noastre completand formularul din spatele butonului de mai jos.

(Datele tale sunt confidentiale, vor fi vazute doar de conducerea unitatii).

Emi & Claudia

Salon Opera

...

Claudia Roman recomanda Ballroom Andra

6 august

Dragii mei 🤍😍 a fost totul S U P E R B 😍😍va mulțumim tare mult pentru munca depusă , si pentru încurajările oferite . Va mulțumim ca ați fost alături de noi . Ați ridicat Tecuciul la standardele cele mai înalte ca si organizatori de evenimente , locație, decoruri etc . Oameni frumoși ce crează frumosul si fac totul sa fie la superlativ 🤍🤗

George & Gianina

Salon Grand'Or

...

Geanina Manea recomanda Ballroom Andra

14 iulie

Daca vreți o nunta de vis fără stres și fără griji lăsați-va pe lor. #incomparabila din toate punctele de vedere! #calaandra A fost mai mult decat am visat. Totul a fost perfect de la mancare , decor , organizare de Mihaita numai zic cel mai bun!!! Mulțumim mult pentru tot interesul pe care vi l-ați dat ! 🫡🫶🏻

Vali & Madalina

Salon Opera

...

Madalina Sârghe Ciurescu recomanda Palatul Mirilor Tecuci

10 mai

Cele cinci stele sunt prea puține pentru a putea evalua calitatea serviciilor care ne-au fost oferite la nunta noastră! Mulțumim Dana, Mac și echipei de la Palat! Cu ajutorul vostru, ne-am putut organiza nunta așa cum am visat! Totul la superlativ!
Chapeau 🫴 🥰🙏

Valentin & Diana

Salon Royal

...

Negoiță Laura Cristina recomanda Palatul Mirilor Tecuci

31 mai

Multumim din suflet Dana, Mac si Alin! Totul a fost asa cum am visat, dar totodata peste asteptarile noastre! Ziua nuntii noastre a fost ca un basm, totul datorita decorului de poveste creat de Dana, tuturor sfaturilor si recomandarilor primite de la Mac si promptitudinea si profesionalismul lui Alin, seful de sala. Mancarea a fost delicioasa, locatia de vis, fiecare moment a fost la superlativ. Multi dintre invitati ne-au spus ca nu au fost la o nunta ca a noastra!
Ne-ati ajutat ca ziua noastra sa fie intr-adevar de neuitat, iar lucrul acesta nu va putea fi rasplatit suficient prin cuvinte! Multumiri infinite pentru tot efortul depus si amintirile pe care le-am creat in cea mai importanta zi din viata noastra si cu ajutorul vostru!

Cum te numesti?

Super! Care este adresa ta de email, ?

Alege tip eveniment

Alege sala de evenimente care te intereseaza.

Iti multumesc, . Cate persoane crezi ca vei avea la eveniment?

Din ce localitate esti?

Ce date te intereseaza?

Care este numarul tau de telefon?