De ce noi ? - Ballroom Andra
De ce noi ?

Pentru că toți mirii își doresc o nuntă mare, frumoasă și cu invitați mulțumiți.

Dorim să folosim experiența noastră, de peste 12 ani, în interesul tău și să îți oferim cele mai bune servicii din zona noastră.

Nu contează de unde ești sau câți invitați vei avea, dorim să știi că, suntem cu adevărat pasionați să îți organizăm cea mai frumoasă nuntă. Costurile reduse și pachetele de beneficii vor face din evenimentul tău o experiență memorabilă, pentru tine și invitații tăi.

Vizitând site-ul nostru știu deja câteva lucruri despre tine:

  • Ai o dorință arzătoare și vrei să îți organizezi nunta perfectă, astfel încât, să sărbătorești cea mai fericită zi din viața ta alături de persoanele dragi ție și pe care le iubești;
  • O nuntă mediocră nu este o opțiune pentru tine, ți-ai propus ca evenimentul tău să se ridice peste majoritatea nunților la care ai fost. Ai nevoie să trăiești o zi incredibilă care să îți împlinească visul.
  • Te-ai săturat de evenimentele obișnuite, de invitații care vin din obligație la nuntă și pleacă plictisiți, după câteva ore de stat pe scaun.

Există ceva ce te-a oprit să îți rezervi locația unde să îți organizezi nunta, acel ceva, este nevoia ta de perfecțiune. Ai planuri, vise și aspirații mari pentru nunta ta, pe care nu le-ai găsit la o locație de nuntă... până acum!

Noi, cei de la Ballroom Andra, suntem exact ca tine, pentru noi eșecul nu este o opțiune! Prioritatea noastră numărul unu este să îți organizăm nunta perfectă până la cel mai mic detaliu.

Vino, testează cu propriile tale simțuri și convinge-te că aici găsești ceea ce tu cauți!

Sună astăzi și programează o vizită în locația noastră:

0755.056.170 sau 0744.502.938

Te așteptăm!

 

© Ballroom Andra 2018 | Toate drepturile rezervate | Realizat de netdesigner.ro în colaborare cu easy-smart-web.net